Mladí sportovci Příspěvky TJ Kašperské Hory vs FK Okula Nýrsko B 1:4 (0:1)

TJ Kašperské Hory vs FK Okula Nýrsko B 1:4 (0:1)

TJ Kašperské Hory vs FK Okula Nýrsko B 1:4 (0:1) post thumbnail image

Daniel Kotlan sestřelil hattrickem Kašperské Hory. Povedené představení hostí hodnotí pro Mladé sportovce vedoucí hostujícího celku pan Petr Taušek.

Myslím, že jsme přehráli domácí kvalitně, na těžkém terénu, ale hráli jsme fotbal celkem v pořádku, kluci si to strkali, i když to měli těžké na tom terénu. Domácí bojovali, všechna čest, ale nestačilo to na naši kvalitu – ještě jsme neproměnili hromadu šancí. Jsem spokojený s výsledkem i hrou našeho mančaftu.

MS – Prvních deset minut na vás vyvinuli domácí tlak…
Naši začali zakřiknutě, seznamovali se s terénem. Čekali jsme, s čím na nás domácí vyrukují, pak se to vyrovnalo, začali jsme víc kombinovat a myslím si, že jsme byli po celý zápas lepší.

MS – Není škoda přijít o čisté konto těsně před koncem zápasu?
Je to škoda, mrzí to hlavně brankáře, ale fotbal se hraje na body, ne na góly. Hlavně, že jsme dali čtyři a vyhráli jsme. To je pro nás důležitější.

MS – V týmu máte několik „seniorů“, kteří by mohli hrát za starou gardu – stačí jejich výkon mladíkům?
Odehrají si svoje, samozřejmě rychlostně už nestíhají, ale pozičně a fotbalově se vyrovnají ostatním hráčům. Když k nim postavíte hráče, kteří jsou rychlí a kteří to za ně odběhají, tak to není problém. To ještě nebyli dnes všichni, kolikrát „pytlíkujeme“ sestavu, jak můžeme. Málo lidí, tak hráli dva dorostenci, kterým je šestnáct let. Takže jsem spokojený s výsledkem.

MS – Jak vidíte účinkování hráčů A-týmu Okuly u vás v Béčku?
Moc jich nevyužíváme, občas je použijeme, třeba když jsou po zranění, po nemoci, viz dneska Dan Kotlan hrál s desítkou, je po nemoci, takže jsme ho zapojili, protože zítra asi nebude v základní sestavě a šel se rozehrát za B-tým. Když požádáme, tak je nám většinou vyhověno s hráči s Áčka – ale moc je nevyužíváme.

Sestavy:
TJ Kašperské Hory:
Rovňan Radek – Řimnáč Daniel, Slanina Rostislav, Chudý Pavel, Voldřich Matěj, Šuba Vladimír, Šuba Václav, Bílý Lukáš, Kolář Michal [K], Kůs Aleš, Pelčarský Adam – Jirovec Michael

FK Okula Nýrsko B: Toul Martin – Hvězda Jiří, Kalivoda Karel, Švec Štěpán, Taušek Jiří, Bořánek Václav, Bastl Adam, Kotlan Daniel, Bastl Miroslav [K], Rubáš Tomáš – Nehoda Michal, Valenta Tomáš

Branky: 87. Voldřich Matěj – 45. Kotlan Daniel, 53. Švec Štěpán, 56. Kotlan Daniel, 71. Kotlan Daniel

Rozhodčí: Dušek Václav – Klembarová Renata, Javorský Josef
Diváků: 40


Štítky:

Related Post